Notice: mysqli_connect(): Setting mysql connection to use "attila-sprintgroep.nl.mysql.service.one.com" in /customers/e/d/a/attila-sprintgroep.nl/httpd.www/index.php on line 12 AV Attila sprintgroep van Coen Huyding - Trainers

Trainers

Coen

Coen Huyding

Atletiek is een individuele sport, dus staan de individuele belangen op de eerste plaats. Ik vind wel dat die eerste plaats verdiend moet worden, als dit gebeurd op basis van egoisme zal het meestal gedoemd zijn om te mislukken. Daarom vind ik het belangrijk, en is het ook mijn doelstelling, dat er in de training zo samengewerkt wordt dat elke atleet zijn of haar individueel doel realiseert. Plezier in dat wat je doet is een van de factoren waarmee iemand zijn doel kan verwezenlijken, dus zal ik veel energie stoppen in een plezierige en optimale trainingssfeer. Fatsoen en respect zijn voor mij eigenschappen die heel zwaar tellen, er zijn nooit excuses om dit niet te zijn of te hebben, dit wil niet zeggen dat je niet heel duidelijk voor je mening uit mag komen, graag zelfs.


Tijs

Tijs van Erve

Assistent trainer

 

Als atleet uit de groep ken ik de visie van de trainer. Het overbrengen van deze visie is maatwerk, iedere individu reageert anders. Wanneer je als atleet niet vooruit komt, ga je je afvragen hoe dat komt. Je kijkt naar jezelf en vergelijkt dat met andere. Als trainer ben je constant aan het analyseren, kijken waar je verbeteringen kan aanbrengen en hoe je dit aan de atleet kan overbrengen. Het is dan ook belangrijk als atleet te willen leren, te willen groeien om uiteindelijk je doel te halen. Dit kan je alleen bereiken wanneer je met plezier traint. De sprintgroep wordt groter met nieuwe talenten, daarom heeft Coen mij gevraagd hem te assisteren. Naast mijn eigen trainingen geef ik nu met plezier training aan de jonge, gemotiveerde en leergierige groep junioren.