Sponsoren

        

 

Het is zover, de Attila-sprintgroep heeft sponsors gevonden!!

Hendrikx Matrijzen en Prototypen BV is het bedrijf dat ons gaat sponoren.

Ook al zit iedereen een beetje te dubben met de crises toch heeft dit bedrijf gemeend voldoende aanknopingspunten te vinden in een sponsoring van de sprintgroep. In gesprekken die met de leiding van Hendrikx Matrijzen en Prototypen BV en een afvaardiging van de sprintgroep zijn gehouden bleken er zoveel raakvlakken te zijn dat samenwerking een optie was en nu dus is geworden, deze raakvlakken zaten in:

Techniek waar beide van afhankelijk zijn.

Talent, vanwege het hoge niveau is talent een must.

Talenten opvangen en opleiden [investeren]

In een team kunnen werken of trainen en individueel kunnen pieken.

Drive hebben om te winnen.

Wij als Attila sprintgroep zijn ontzettend blij met deze sponsor en kun nen nu door deze sponsoring, waardoor we beter worden gefaciliteerd, er voor gaan om weer een extra stap te maken naar een hoger niveau!! De toekomst zal dit uitwijzen maar wij hebben de drive om er voor te gaan.

Wij bedanken Hendrikx Matrijzen en Prototypen BV en hopen dat wij als Attila sprintgroep zodanig gaan presteren dat ook zij voordeel zullen hebben aan deze samenwerking.

 

Dat er gesprekken over sponsoring door Hendrikx Matrijzen en Prototypen BV met de Attila sprintgroep gaande waren kwam ter oren bij Runnerworld Tilburg, zij raakte dermate enthousiast over deze samenwerking en wilde daardoor ook graag hun steentje bijdragen aan het verbeteren van het trainingsklimaat binnen deze sprintgroep en nu kunnen wij dus Runnerworld als sub sponsor toevoegen aan de Attila sprintgroep en het zelfde als voor Hendrikx Matrijzen en Prototypen BV hopen wij dat deze samenwerking voor Runnerworld ook in hun voordeel uit zal pakken!!