13

okt

Micha

Micha heeft een geslaagde plaatje operatie achter de rug, alleen werd er tijdens de operatie een bloedvat geraakt waardoor men door een buikspier heen moest snijden om dit te herstellen, plaatje hierdoor is de wond een stuk groter uitgevallen als dat in eerste instantie de bedoeling was. Het herstel zal hierdoor iets langer gaan duren.
Micha ligt in het tweesteden ziekenhuis op afdeling 2B zaal 226


  jordy

Vanaf nu weer vooruitkijken. Mooi dat de operatie geslaagd is!


  Cyriel

Erg goed te horen dat de operatie geslaagd is. Erg jammer dat het herstel langer gaat duren dan aanvankelijk verwacht.... Succes met je herstel Micha en tot zo snel mogelijk!!


  DeSchoen

Mooi dat de operatie gelukt is! Spijtig van die buikspier, maar zulke joekels konden ze ook niet missen he ;-) Succes met het herstel!


  Marjolein

He Micha, zet hem op tijdens het herstel. Niet teveel buikspieren doen nu ;-) Weet iemand tot wanneer Micha in het ziekenhuis ligt?


  Siert

Hee Micha, join the scar club ;-) Super om te horen dat de operatie geslaagd is, sterkte met t herstel!


  Diane

Goed nieuws, met een ietsie minder randje, maar goed, beter lang herstel dan geen herstel ;) Veel beterschap Mies! Liefs!


  Marc

Ik ben erg blij voor je Micha! En ook voor mezelf, want nu heb ik weer iets meer tijd om me voor te bereiden op jouw snelle tijden van next season!!


  Rens

Fijn dat de operatie geslaagd is! en met een groot litteken heb je in de kroeg iets te vertellen! Suc6 met je herstel Micha! en hopelijk tot snel!


  Lennart

Het is in ieder geval gelukt! Nu heb je nog een hele lange winter om te herstellen. Succes!


Reageren is niet meer mogelijk na 30 dagen
coen 13 oktober 2006 9 reacties