18

jun

Sander Zilver op het NK outdoor 2012

         

Tijdens het NK outdoor in het Olypisch stadion in Amsterdam hebben Sander, Koen en Joeri zich van hun beste kant laten zien. Sander pakte een tweede plaats, dus zilver, bij het HSS met een afstand van 14,70m. Waarschijnlijk zal hij zelf hier niet helemaal tevrede mee zijn, want de kans om eerste te worden was dit jaar erg groot omdat de gedoodverfde favoriet Fabian Florant door een blessure zich moest afmelden. Maar een tweede plaats op een NK blijft toch een erg mooie prestatie.

 

Joeri en Koen kwamen uit op de 100m. en 200m.

Joeri liep in de series 100m. een tijd van 10.87 en op de 200m, een tijd van 22.02 hij plaatste zich hier mee niet voor de finales. Hij zal best een beetje balen maar gezien de keus die hij heeft gemaakt om zijn studie dit jaar voor te laten gaan mag hij best tevrede zijn.

 

Koen liep in de series 100m. een tijd van 10.83 hij plaatste zich hiermee ook niet voor de finale, maar bij de series 200m. haalde hij alles uit de kast en liep een dik PR en met een tijd van 21.56  plaatste hij zich daarmee voor de finale op zondag.

In de finale werden tijden gelopen waar Koen nog van droomt maar met een tijd in de finale van 21.65 en het eerder gelopen PR wordt de afstand naar de top steeds korter. Mannen allemaal gefeliciteerd met een mooi NK.


  Micha

Geweldig. Complimenten voor de atleten en de coach. Goed werk.


  Jeroen

Proficiat mannen...goed bezig!


  Rens

Goed gedaan mannen! Mooie prestaties.


Reageren is niet meer mogelijk na 30 dagen
Coen Huyding 18 juni 2012 3 reacties

Warning: simplexml_load_file(http://www.av-attila.nl/nieuws/rss): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /customers/e/d/a/attila-sprintgroep.nl/httpd.www/php/functions/cronjob.php on line 42 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "http://www.av-attila.nl/nieuws/rss" in /customers/e/d/a/attila-sprintgroep.nl/httpd.www/php/functions/cronjob.php on line 42 Notice: Trying to get property 'channel' of non-object in /customers/e/d/a/attila-sprintgroep.nl/httpd.www/php/functions/cronjob.php on line 44 Notice: Trying to get property 'item' of non-object in /customers/e/d/a/attila-sprintgroep.nl/httpd.www/php/functions/cronjob.php on line 44 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /customers/e/d/a/attila-sprintgroep.nl/httpd.www/php/functions/cronjob.php on line 44