20

feb

verslag NK indoor Gent

Hier onder een kort verslag van onze ploeggenoten tijdens het NK indoor in Gent: plaatje
Als eerste kwam Bieke aan de beurt en wat haar, na eigen zeggen, nog nooit was overkomen maakte zij een tweede valse start plaatje waardoor voor haar de wedstrijd over was, Jammer Bieke deze fout maak je waarschijnlijk nooit meer volgende keer beter.
Koen zijn reactie op de blokken was goed, plaatje alleen zijn volgende drie passen waren niet wat het moest zijn plaatje waardoor men van hem wegliep maar het gat werd na die mislukte passen niet groter, dus de snelheid is wel aanwezig plaatje met zijn tijd 7.56 sec. zat hij maar 0.02 van zijn PR af.
Karin moest na Amanda, die hier een mooi club record liep [56.78] waar ze zich mee in de finale liep en hier 5e eindigde, haar serie 400m. lopen. Zij liep de eerste 200m. waarschijnlijk te hard plaatje wat haar opbrak in de tweede 200m. en zij finishte als 5e in haar serie in een tijd van 61.15 sec.
Steven heeft in zij serie 400m. ±150m. lopen knokken plaatje om een plaatsje op te schuiven, dit koste zoveel kracht dat er een mooie tijd, waarvan hij had gedroomd, plaatje niet mogelijk was, wel werd hij 2e in de serie in 49.61 sec. en plaatste hij zich voor de finale, hier werd hij 6e in 49.76 sec. plaatje
plaatje Van alle mensen uit onze groep is de beste prestatie geleverd door Sander, hij werd 2e bij het HSS met een afstand van 14.56m. [PR] plaatje en was daarom de enigste die het podium haalde, wel speelde tijdens de wedstrijd zijn hamstring weer op waardoor hij de laatste poging moest laten schieten. Sander proficiat mooie prestatie!!!! plaatje
Een 2e pechvogel, na de valse starts van Bieke, ging Marc drie keer net op de plasticine staan plaatje van de afzetbalk wat hem op drie nullen kwam te staan en dus geen afstand, dubbel pech omdat er een sprong bij was die echt ruim over de 7m. plaatje was en ik bedoel echt ruim want met mijn timmermans oog constateerde ik plaatje dat hij dichter bij de 7,40m. als bij de 7.10m. zat.


  Micha

Super!


  Rens

Goed bezig allemaal! en Sander gefeliciteerd met je tweede plaats, echt te gek!!!


  jordy

allemaal gefeliciteerd met de mooie prestaties!


  Sander

@ Marc: Tjah.. jammer dat ongeldige pogingen niet gemeten worden en ook niet tellen he... :P


  koen

Het was een tof dagje!


Reageren is niet meer mogelijk na 30 dagen
coen 20 februari 2007 5 reacties